Terug naar cases

Digitaal logboek 3.0

Pilotsafe heeft een opmerkelijke stap gezet binnen de beveiligingsbranche door de lancering van Logboek 3.0, waarbij gegevens direct vanuit het beveiligingssysteem automatisch in het logboek worden ingevuld.

Deze innovatie markeert een verschuiving ten opzichte van de traditionele logboeken, waarbij logboeken vaak verloren gingen of onvolledig werden ingevuld.


Traditionele logboeken waren gevoelig voor problemen zoals het verlies van documenten of het niet tijdig invullen ervan. Slechts enkele jaren geleden kwam het digitale tijdperk door de invoering van digitale logboeken, wat al een belangrijke vooruitgang betekende.


Met de introductie van Logboek 3.0 gaat Pilotsafe echter nog een stap verder. Het systeem stelt beveiligingsprofessionals in staat om volledig vertrouwen te hebben in de nauwkeurigheid en volledigheid van hun logboeken, aangezien de gegevens direct worden overgenomen vanuit het beveiligingssysteem. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke verbetering in efficiëntie, maar ook een verhoogde naleving van wet en regelgeving. Ook de aantoonbaarheid van werkzaamheden zoals onderhoud of beheer zijn direct zichtbaar.


Deze vooruitgang illustreert duidelijk de toewijding van Pilotsafe aan het moderniseren van de beveiligingsbranche. Het stelt beveiligingsprofessionals in staat om fouten te minimaliseren, papierwerk te verminderen en hun tijd te besteden aan essentiële werkzaamheden. Laat techniek voor u werken!

Volgende case