Hertek Connect vult automatisch logboek

Nieuws: Hertek Connect vult automatisch het digitale logboek Pilotsafe!

Aandacht facilitair managers en veiligheidsprofessionals! Het beheren van technische installaties en veiligheidssystemen wordt eenvoudiger met de geautomatiseerde integratie van Hertek Connect met het digitale logboek van Pilotsafe. Hier zijn de voordelen op een rijtje:

✅ Tijdsbesparing: Hertek Connect neemt het gedoe van logboekregistratie weg. Het vult automatisch Pilotsafe aan met alle relevante informatie, waaronder onderhoudsactiviteiten, inspecties, incidenten en reparaties.

✅ Nauwkeurigheid: Zeg vaarwel tegen menselijke fouten in je logboek! Hertek Connect zorgt ervoor dat alle gegevens nauwkeurig en consistent worden geregistreerd, waardoor de betrouwbaarheid van de informatie wordt verbeterd.

✅ Real-time monitoring: Blijf op de hoogte van je installaties en systemen met Pilotsafe. Het biedt real-time monitoring van prestaties, waarschuwingen en meldingen, waardoor je proactief kunt reageren op mogelijke problemen.

✅ Eenvoudige toegang: Pilotsafe biedt gebruiksvriendelijke zoek-, filter- en ophaalmogelijkheden, waardoor het moeiteloos is om specifieke informatie in het logboek te vinden.

✅ Geïntegreerd beheer: Pilotsafe integreert naadloos met andere systemen, waardoor een allesomvattend beheer van je installaties mogelijk is. Deze geharmoniseerde workflow verbetert de efficiëntie en effectiviteit.

Benieuwd naar meer informatie? Bezoek www.pilotsafe.nl voor uitgebreide details over het digitale logboek Pilotsafe en hoe Hertek Connect je beheerprocessen kan optimaliseren en de veiligheid van je installaties kan waarborgen.

#HertekConnect #Pilotsafe #DigitaalLogboek #Efficiëntie #Veiligheidssystemen