Over pilotsafe

Pilotsafe is dé applicatie voor het beheren van documenten, restpunten en acties met betrekking tot security-systemen binnen uw organisatie. Wij begrijpen dat het handhaven van een veilige en georganiseerde omgeving van essentieel belang is. Daarom biedt Pilotsafe u krachtige functies en voordelen om uw beveiligingsprocessen naar een hoger niveau te tillen.

Onze belangrijkste kenmerken:

  • Digitaal Logboek: Beheer events, restpunten, inspectiepunten en beheeracties op een overzichtelijke manier met ons digitale logboek.
  • Documentbeheer: Bewaar al uw documenten veilig en georganiseerd in Pilotsafe. Zo heeft u altijd snel toegang tot de benodigde informatie.
  • Document Alert: Met onze Document Alert functie bewaakt u eenvoudig de verloopdata van certificaten, zodat u tijdig actie kunt ondernemen.
  • Data-encryptie AES 256-bit: We nemen uw gegevensbeveiliging serieus. Pilotsafe maakt gebruik van sterke AES 256-bit encryptie om uw gegevens te beschermen.
  • Lokale dataopslag: Uw gegevens blijven veilig en vertrouwelijk, omdat ze worden opgeslagen op servers in Nederland.
  • Schaalbaarheid: Pilotsafe is flexibel en schaalbaar, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote organisaties en meerdere locaties.

Pilotsafe® is een handelsnaam van Pilotsafe B.V. uit Zwolle, een betrouwbare partner die zich richt op het leveren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen.

Ontdek vandaag nog de kracht van Pilotsafe en ervaar hoe wij u kunnen helpen om uw beveiligingsprocessen efficiënter, veiliger en georganiseerder te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo van onze applicatie.