Oplossingen

 

Beheer moeiteloos uw beveiligingssystemen met Pilotsafe - de ultieme oplossing voor organisaties met meerdere locaties en diverse security-systemen.

Ons geavanceerde platform biedt overzicht over logboeken, bewaakt certificaatverloop en beheert restpunten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Pilotsafe uw beveiligingsprocessen optimaliseert.

Vraag een demo aan Bekijk de cases  

Digitaal Logboek

Digitaal Logboek

Verlies nooit meer documenten, tekeningen of rapportages met het krachtige digitale logboek. Pilotsafe biedt een geavanceerde oplossing waarbij documenten per discipline veilig worden opgeslagen in het logboek. Met ons innovatieve platform behoudt u volledige controle over uw waardevolle informatie, altijd en overal. Ontdek vandaag nog de voordelen van het digitale logboek van Pilotsafe en zeg vaarwel tegen zoekgeraakte documenten.

Lees meer

Projectinformatie

Projectinformatie

Maak specifieke locatieafspraken eenvoudig en gestructureerd met de handige infosheet van Pilotsafe. Of het nu gaat om afspraken met een contractor of beheerder, u kunt alle belangrijke details vastleggen en bewaren op één centrale plek. Vergeet geen enkele afspraak meer en behoud een duidelijk overzicht van alle locatiegebonden informatie. Met Pilotsafe is het vastleggen van specifieke locatieafspraken nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Lees meer

Locaties

Locaties

Houd moeiteloos het overzicht over al uw gebouwen en locaties met Pilotsafe. Ons platform maakt het eenvoudig om meerdere gebouwen of locaties aan te maken onder dezelfde organisatie. Hierdoor kunt u centraal beheren en alle belangrijke informatie vanuit één dashboard bekijken. Of u nu te maken heeft met verschillende kantoren, filialen of faciliteiten, Pilotsafe biedt u het gemak van een geconsolideerd overzicht. Beheer uw diverse locaties efficiënt en effectief met Pilotsafe en behoud altijd het volledige controle over uw organisatie.

Lees meer

Disciplines

Disciplines

Binnen elke locatie zijn er diverse beveiligingsonderdelen die we disciplines noemen. Deze disciplines omvatten onder andere inbraaksystemen, brandmeldsystemen, camerabeveiliging en toegangscontrole. Bij Pilotsafe begrijpen we het belang van het beheren en organiseren van deze disciplines op een efficiënte en gestructureerde manier. Ons platform biedt u de mogelijkheid om elk van deze beveiligingsonderdelen afzonderlijk te beheren en te documenteren, zodat u altijd het overzicht behoudt en de juiste maatregelen kunt nemen om de veiligheid van uw locatie te waarborgen. Met Pilotsafe bent u in staat om uw disciplines op een geïntegreerde en georganiseerde manier te beheren, zodat u met vertrouwen kunt bouwen aan een veilige omgeving voor uw organisatie.

Lees meer

Certificaten bewaken

Certificaten bewaken

Bespaar tijd en blijf in controle over vergunningen en beveiligingscertificaten met Pilotsafe's "Document Alert". Vaak lopen organisaties achter de feiten aan, maar met onze oplossing ontvangt u tijdige meldingen en herinneringen voor verloopdata. Neem de leiding over uw beveiligingsbeheer en voorkom dat belangrijke documenten over het hoofd worden gezien. Pilotsafe zorgt voor gemoedsrust en naleving. Ontdek vandaag nog de kracht van Document Alert en houd uw vergunningen en certificaten up-to-date.

Lees meer

Restpunten / Actie's

Restpunten / Actie's

Verlies geen grip meer op actiepunten en restpunten vanuit onderhoud, beheer en inspecties. Dankzij Pilotsafe's "Event" module behoort dit tot het verleden. Het bewaken van deze taken wordt nu moeiteloos en georganiseerd. Met de Event module behoudt u volledige controle over openstaande actiepunten, toewijzingen en oplossingen. Verhoog de efficiëntie en zorg voor een optimale werking van uw beveiligingssystemen met Pilotsafe. Ervaar vandaag nog de kracht van de Event module en zeg vaarwel tegen het moeizame bewaken van actiepunten en restpunten.

Lees meer