Terug naar cases

Inspectie-instelling

Binnen de keten van een organisatie heeft u te maken met verschillende keurende instanties, waaronder ook de inspectie-instellingen.

Samenwerken bespaart tijd!

Als organisatie moet u alle punten vanuit een inspectie verwerken en uitzetten naar onderaannemers of installateurs. Dit kost u veel tijd en uitzoekwerk.

Documenten

Als inspectie-instelling heeft u alle relevante documenten nodig om het werk goed en volledig uit te voeren. In de huidige situatie vraag u al deze stukken jaarlijks op bij de eigenaar of de beveiligings-installateur. Dit kost tijd van zowel de eigenaar als de inspectie-instelling. Door slim samen te werken met de oplossing van Pilotsafe bespaart u dus veel tijd.
Als gebouweigenaar of verantwoordelijke geeft u toegang tot de desbetreffende locatie en discipline aan de keurende instanties. Zij kunnen hierdoor inloggen om de benodigde documenten in te zien en de eventuele afwijkingen te registreren als event.

Inspectiepunten

Pilotsafe biedt dé oplossing met de ‘’Eventmodule’’

De inspectie-instelling geeft de afwijkingen aan via het portal. Deze afwijkingen zijn direct zichtbaar voor u, de inspectie-instelling en de contractor. Het event kan door u als verantwoordelijke worden toegekend aan de onderhoudspartij. Zij moeten dit event behandelen en verder oppakken. Na gereedmelding en overleggen van bewijslast kan de eigenaar het event ‘’Akkoord" bevinden.