Terug naar cases

Vastgoed Beheerder

Als beheerder van vastgoed of als facilitair manager bent u dagelijks bezig om alle systemen binnen een gebouw goed en juist te laten functioneren.Een belangrijk onderdeel is de beveiliging en brandveiligheid. Hoe houdt u overzicht op al deze systemen? Hoe bewaakt u de verloopdata van certificaten en vergunningen? Hoe houdt u grip op de restpunten en inspectiepunten van alle onderaannemers?

"Pilotsafe is dé oplossing"

Op het dashboard komen al deze zaken samen en creëert u het overzicht van alle locaties met de verschillende disciplines.

Documentbeheer

Van al deze systemen heeft u een logboek en zijn er documenten. Met het digitale logboek van Pilotsafe heeft u alles overzichtelijk beschikbaar.

Verloopdata certificaten

Voor al deze disciplines moet u als vastgoedbeheerder zorgdragen dat alle documenten en certificaten op orde zijn. De verloopdata bewaakt u eenvoudig met de module "Document Alert" 

Restpunten / inspectiepunten

Restpunten of events vanuit het onderhoud of inspectie moeten worden opgelost met de module "Events" houd u grip op de openstaande restpunten van al u security systemen.