Terug naar cases

Vastgoed Beheerder

Als beheerder van vastgoed of facilitair manager is het uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle systemen binnen uw gebouw goed functioneren. Beveiliging en brandveiligheid zijn daarbij van cruciaal belang. Maar hoe behoudt u het overzicht over al deze systemen? Hoe bewaakt u de verloopdata van certificaten en vergunningen? En hoe houdt u controle over de restpunten en inspectiepunten van verschillende onderaannemers?


Gelukkig biedt Pilotsafe dé oplossing voor al deze uitdagingen.


Met het Pilotsafe-dashboard kunt u al deze belangrijke aspecten in één oogopslag zien en het overzicht behouden van al uw locaties met de verschillende disciplines.

Documentbeheer 

Documentbeheer is een essentieel onderdeel van uw taken. Met het digitale logboek van Pilotsafe heeft u alle benodigde documenten overzichtelijk beschikbaar. Of het nu gaat om logboeken van beveiligingssystemen, onderhoudsrapporten of vergunningsdocumenten, u kunt er snel en gemakkelijk bij.

Het bewaken van de verloopdata van certificaten en vergunningen kan een tijdrovende taak zijn. Met de module "Document Alert" van Pilotsafe wordt het echter eenvoudig. U ontvangt tijdige meldingen en herinneringen, waardoor u altijd op de hoogte bent en actie kunt ondernemen om ervoor te zorgen dat uw documenten up-to-date blijven.

Events / Restpunten:

Daarnaast helpt de module "Events" u bij het beheren van restpunten en inspectiepunten die voortkomen uit onderhouds- en inspectiewerkzaamheden. Met deze module kunt u grip houden op openstaande taken en ervoor zorgen dat ze tijdig worden opgelost. Dit zorgt voor een optimale werking van uw beveiligingssystemen en verhoogt de veiligheid binnen uw vastgoed.

Met Pilotsafe heeft u de tools om volledige controle te behouden over alle aspecten van beveiliging en brandveiligheid in uw vastgoedbeheer. Het biedt u een geïntegreerd platform waarop u al uw documentatie kunt beheren, verloopdata kunt bewaken en restpunten kunt oplossen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Pilotsafe u kan helpen om efficiënt en effectief uw vastgoed te beheren en te beveiligen.