Als contractor ben je betrokken bij een organisatie of locatie waarbij je namens hun onderhoud, beheer of inspectiewerkzaamheden verricht. 

Door het "open" stellen van een bepaalde dicipline voor de contractor heeft hij inzicht in het logboek, documenten, verloopdata en eventuele openstaande actiepunten.

Als monteur wil je voor het uitvoeren van het onderhoud, beheer of het oplossen van een storing beschikken over de juiste documenten, schema’s en rapporten. Vaak zien we in de praktijk dat de stukken op de locatie kwijt of niet actueel zijn. Door in te loggen op de locatie zijn deze stukken direct beschikbaar. Tevens geeft het de monteur een helder overzicht van de openstaande acties / events van de locatie.

Door een unieke samenwerking tussen verschillende inspectie-instellingen en het platform pilotsafe komen de inspectiepunten welke geconstateerd zijn direct in het overzicht van events.  Voorheen moest u weken of soms maanden wachten totdat er eindelijk een rapportage kwam.

Doordat inspectie-instellingen gebruik kunnen maken van deze applicatie zijn de events voor alle betrokken partijen direct  overzichtelijk beschikbaar.